NEOCPH Crafts & Design

NEOCPH Crafts & Design er en del af NEOCPH, vi arbejder for bevarelse af design og håndværkstraditioner.

NEOcph Crafts & Design er en udstillings og salgsplatform for danske kunsthåndværkere, designere, mv. Vi tilbyder “hyldemeter” i vores butik på Ndr. Frihavnsgade 14. 2100 Kbh Ø.

Butikken er et aktivt forum hvor afholder udstillinger, foredrag og mindre events indenfor alt som relaterer til bevarelse af danske håndværk og designtraditioner.

“NEOCPH Crafts og Design “startede i 01.01-2022 og er nyeste skud på stammen sammen med “NEOCPH Jewellery” (www.neocph.dk) under præsentationsplatformen NEOCPH

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at udstillingsplads, salg og webshop i vores butik i Ndr. Frihavnsgade 14 så skriv til: info@neocph.dk
Eller ring til Ida 60159731 (alle hverdage 10.30-17.00)


NEOCPH

Er startet og drives af Hjalmar Hjalmarsson og som også har butikken “NEOCPH Jewellery” (www.neocph.shop) på Nordre Frihavnsgade 12. København Ø.

NEOCPH Jewellery er håndlavede guld og sølvsmykker, designet og produceret i Danmark af vores lærlinge og elever.

NEOCPH Jewellery er udvikling og bevarelse af håndværk og design, gennem undersøgelse og eksperimentering. 

NEOCPH har flere tiltag i støbeskeen, bl.a. “Friends of NEO” hvor vi sætter fokus op udfordringerne som danske start-ups møder i relation til produktion og produktionsfaciliteter i Danmark, og vi vil løbende opdatere og poste information på vores websites og div. platforme.

NEOCPH Crafts & Design