Kom og vær med

Hvem kan være med

Vi er et nystartet koncept med en klar vision,  der er altid plads for gode ideer og der er store fordele ved at komme med fra start, fordelagtige priser, først til mølle når der skal vælges placeringer og deltagelse i events i og udenfor Danmark, og så hele tanken om at støtte op om et godt og efter vores mening nødvendig tiltag for at støtte bevarelsen af håndværk & design traditioner og målsætninger. 

Made in Denmark har i 2021 ikke den samme tyngde som det har haft tidligere, det vil vi gerne være med til at lave om på, også på den lange bane.

NEOCPH Crafts & Design er

  • Et præsentations koncept og Branding
  • Fotograf og packshots/foto-shoots
  • Salg på webshops og events i showroom
  •  Kvalitet i godt selskab
  • En unik mulighed for at blive set og generere salg for relativt små penge
  • Nemt, bekvemt, dynamisk og fleksibelt
  • Din mulighed for at støtte op omkring dansk design og kunsthåndværk

NEOCPH Crafts & Design tilbyder specialiseret; digitalt design, markedsføring og strategisk vejledning og produktion til udstillere. Og ikke mindst en netværk af hvor der er rig mulighed for at lave samarbejder, diskutere udfordringer og muligheder. Kontakt info@neocph.dk for yderligere information eller hvis du har spørgsmål. Du kan også ringe direkte til butikken på 60159731 (Ida)   (Man-Fre: 10.30-17.30)

Vi har ingen check eller brancheliste, og der vil være højt til loftet hvis kvaliteten er på plads, tøjdesign, keramikere, kunstmalere, smykkemagere, lædermagere, indretningsdesignere, skulpturerer, smede, arkitekter, snedkere, grafikere, musikere; forfattere, glaspustere, lyskunstnere, …ja, listen kunne være lang men som udgangspunkt er der ingen begrænsning. vi vurderer individuelt.

Produkterne skal være designet og produceret i Danmark. Produkterne skal have en god håndværksmæssig kvalitet, og være… ja det siger næsten sig selv, håndlavede. Det er ikke et krav at produkter er optimerede efter bæredygtige principper men vi håber naturligvis at det er betragtninger du har med i skabelsesprocesserne.

NYT! "Friends of NEO"

Siden åbningen i Feb. 2022 har vi modtaget en række henvendelser fra start-up virksomheder rundt om i Danmark, som ville deltage i projektet, men som ikke havde deres produktion i Danmark. Efter at have hørt om de forskellige udfordringer virksomhederne havde kæmpet med i opstartsfasen, omkring identificering af producenter i Danmark, kunne vi se at der var et stort problem og et “hul” i services de danske producenter kunne tilbyde, som i sidste ende har tvunget de danske designere og innovatører, til at søge til udlandet for at realisere deres ideer, ikke fordi det havde udslagsgivende økonomisk gevinst, men fordi de simpelthen ikke kunne få produceret deres design i Danmark.

NEOCPH starter derfor et nyt tiltag “Friends of NEO” som vil belyse denne udfordring, samt fungere som bindeled mellem de danske Startups som står med produktionsudfordringer, og de danske producenter som kunne løse opgave, oftest med blot en mindre tilføjelse eller omlægning i produktionsapperatet.
Vi vil løbende informere om projektet her på siden samt i vores nyhedsbrev.

Ndr. Frihavnsgade 14

Pris

Vil har ca: 30m2 hyldeplads fordelt i 2 rum, med plads til op til 30 “hyldelejere”, vi vil også tilbyde besøgende Danmarks bedste kaffe det er ikke bare noget vi siger, Den 3-dobbelte verdensmester i kafferistning leverer og supporterer butikken, nemli’ Sigfreds Kaffe sammen med EUROPA (Europa1989).

Der vil være mulighed for at være med til at præge butikken både konceptuelt og rent praktisk, vi forventer ikke du står ved disken men der vil være rig mulighed for at benytte lokalerne til mindre arrangementer, ligeledes kan vi tilbyde lagerplads, Gratis Webshop (udvidet webshop kan tilkøbes), og en lang række andre services som er åbne muligheder for alle der bliver en del af NEOCPH Crafts & Design.

En “hyldemeter” koster 1000.- pr: måned, der er intet depositum du binder dig kun for 1 måned (+ indeværende) ad gangen. Vores kommission ved salg i butikken er 20% for de første 30 lejere, herefter 25% fremadrettet. 

Du får 5 produkter i vores webshop (valgfrit, og flere kan tilkøbes) du får udstillet dine produkter i en bemandet butik der har åbent indenfor almindelig åbningstid, på en af de bedste adresser på Østerbro. Du kan benytte lokalerne efter lukketid eller i weekenden, efter aftale. Vi står så-at-sige for det hele, du skal bare levere dine produkter på adressen så tager vi os af alt det andet 🙂 – Vi håber selvfølgelig på at du inddrager dit netværk og spreder det glade budskab om en fin mulighed for at få udvidet dit virke både rent geografisk, men også med det netværk der er mellem de deltagende kunstnere.