JoDis hos NEOCPH
JoDis
JoDis

JoDis Shoes er en dansk virksomhed etableret i 2016, men vores team har over 20 års erfaring med design og produktion af moderigtige kvalitets sko. Dette betyder også, at vi i al ydmyghed er ganske dygtige til at lave sko med en perfekt pasform. Dette afspejler sig i en ekstrem høj grad af kundetilfedshed. 

Vi har en af branchens laveste returneringsprocenter og kunderne oplever, at de sko de bestiller, også passer, når de tager dem på første gang. Brancheerfaring viser, at mode webshops oplever at langt størstedelen af deres varer sendes retur. Vi oplever tydeligt det modsatte.

Vi producerer sko, der rammer ind i den tid vi befinder os i, ud fra de dyder og trends vores kunder definerer.

I praksis betyder det, at vores sko er designet i tæt samarbejde med vores kunder – fra trendsettere, influencers eller helt almindelige kvinder, der er nysgerrige efter at samarbejde med os.

I 2021 betyder det at skoene for det første, skal udspringe fra bæredygtigheds principper og dernæst afspejle en selvbevidst, tilgængelig og uafhængig kvinde. Sko der passer til dét liv, du vil leve – hvor du nemt springer fra stilletter til støvler, fra det trendy til det naturlige.

Bæredygtig produktion er en naturlig del af vores strategi, og dermed en af grundpillerne hos os. Hos JoDis gør vi vores yderste for at tænke og agere på bæredygtig vis i alle led af vores forsyningskæde, og dermed spille en aktiv rolle i en ansvarlig tilgang til planetens velbefindende. Du kan læse mere om vores bæredygtigheds program her.

Galleri